Op 9 mei start in onze praktijk de 1e sessie van de 4-daagse zwangerschapscursus “Hypnobirthing nieuwe stijl” start, gegeven door verloskundige Najva Ehsani.

Hypnobirthing nieuwe stijl is een zwangerschapscursus met Hypnobirthing en mindfulness elementen, maar dan meer down-to-earth en praktisch, ontwikkeld door verloskundige Esther George.

Door de informatie die jij en je geboortepartner tijdens de cursus ontvangen, de fijne ontspannings- en visualisatie-technieken, gaan jullie goed voorbereid en ontspannen jullie bevalling in.

Als je aanvullend verzekerd bent, wordt de cursus door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed, omdat de cursus door een verloskundige gegeven wordt.

Er ligt een inkijk-exemplaar van het boek “Hypnobirthing nieuwe stijl” in de wachtkamer, die je kan aanschaffen als je niet de cursus kan of wil volgen.

Omdat Najva er heel veel zin in heeft om de cursus ook bij ons in de verloskundige praktijk te gaan geven, wordt er 1 dezer dagen een cursus ter waarde van €350,- verloot via onze Instagram middels een winactie, dus hou dit in de gaten!

Kijk voor meer informatie over de cursus op www.hypnobirthingrandstad.nl