Cursus baby massage op de praktijk in Krommenie


Sommige van jullie weten al dat onze Laura heerlijke zwangerschapsmassages geeft, maar wisten jullie ook dat ze jullie ook kan leren hoe je je baby het beste kan masseren.
Het masseren van baby’s heeft meerdere voordelen. Het bevorderd niet alleen de binding tussen ouders en hun kindje. (dit komt door alle liefdes hormonen die er vrij komen tijdens masseren) maar zorgt er ook nog eens voor dat baby’s rustiger zijn, beter slapen en het heeft een positief effect op het immuunsysteem van je kindje! Een win- win dus.

Vrijdag 15 september, 13 oktober, 10 november en 8 december van 14.00-15.00 zal Laura deze cursus  geven. Er is plek voor 5 ouders met hun kindje (1 ouder per kind ivm ruimte op de praktijk) bij veel animo zal er nog een cursus van 15.30-16.30 starten.

Laura zorgt ervoor dat jullie baby comfortabel kan liggen, wel is het fijn als je zelf een lekker doek mee neemt om je kindje af te dekken. Ook neemt Laura een fijne olie mee om je kindje te masseren.

Na een uur alle kneepjes van de massage te hebben geleerd en toegepast op je baby gaan jullie ontspannen en vol nieuwe informatie naar huis.

Kosten bedragen €25,00 per baby en opgeven kan via deze link. Zet in de opmerkingen babymassage poppie neer.

tip: bij sommige aanvullende zorgverzekeringen krijg je hiervan een deel vergoed.

Ben je geen klant geweest bij Poppie? Geen probleem, je bent net zo welkom! Voel je welkom om dit bericht te delen.

Laura heeft er zin in, wij hopen jullie ook!!!!!