Verloskundigenpraktijk Krommenie & Assendelft

Verloskundige nodig?

Verloskundige nodig?

Vanaf het moment dat een zwangerschap gewenst is tot ruim na de bevalling kun je bij verloskundigenpraktijk poppie terecht.
Wij bieden een uitgebreid pakket aan zorg rondom een zwanger­schap. Ook in het geval dat een zwangerschap niet gewenst is kunnen wij je bijstaan. Klik dan hier.

Dit zeggen anderen over ons:

Dit kun je bij ons verwachten:

 • Persoonlijke zorg:

  Bij ons heb je een vast team van 4 verloskundigen. Er is tijd en aandacht en je krijgt de zorg op de manier zoals jij het wenst.

  Je kunt bij ons kiezen voor reguliere verloskundige zorg, één-op-één zorg en Centering preganancy. Door te kiezen wat bij jou past krijg je zorg op maat. Daarnaast kun je van ons expertise verwachten. Alle verloskundigen hebben hetzelfde doel.

 • Vertrouwen

  Wij vinden het belangrijk dat jij vertrouwen hebt in je lichaam en in je eigen kunnen. Wij zijn er voor je om dit vertrouwen naar boven te halen. Wij geloven in de kracht van jouw keuzes. Daarnaast hopen wij dat wij jouw vertrouwen kunnen krijgen om goed voor jou te zorgen gedurende het proces van zwangerschap, geboorte en kraambed.

 • Voor heel Zaanstad, Wormerland eo

  Wij hebben spreekuur op 3 locaties nl.  Krommenie, Assendelft en Wormer. Spreekt onze manier van zorg jou aan, zijn wij de praktijk die bij je past en woon je in Zaanstad, Wormerland, de Rijp of Uitgeest meld je dan bij ons aan.

 • Ervaring

  Alle verloskundigen van de praktijk hebben ruime ervaring in het vak. Wij zijn allemaal minimaal 8 jaar afgestudeerd. Naast onze ervaring in de verloskunde vinden wij het ook heel belangrijk om betrokken te zijn bij regionale ontwikkelingen. Wij vervullen rollen in het bestuur van het verloskundig samenwerking verband (VSV), zijn actief in het maken van nieuwe protocollen en volgen een opleiding om onze beroepsgroep met nog meer kennis te kunnen verstevigen. Daarnaast zijn wij allen basis echoscopist.

 • Compleet pakket

  Wij vinden dat het aanbieden van een compleet pakket bijdraagt aan de kwaliteit van zorg. Niet alleen het gemak dat je iedere dag door je eigen verloskundige te woord kan worden gestaan, er een mogelijkheid is tot echo op de eigen praktijk en 24 uur per dag zorg kan worden geleverd, maar ook de vrijheid om te kiezen voor dingen die je wel of niet wil dragen bij aan een optimale beleving van de zwangerschap. Bij ons kun je kiezen.

 • Diensten

  Naast de onderzoeken die door de zorgverzekeraar vergoed worden bieden wij nog meer aan. Er is bij ons de mogelijkheid om echo-pakketen af te nemen. (beschikbaar vanaf medio maart 2020). Je kunt baden huren, hypnose consulten door de eigen verloskundigen. En momenteel zijn we aan het kijken hoe we onze diensten nog verder kunnen uitbreiden.