Verloskundigenpraktijk Krommenie & Assendelft

Over ons

Over ons

Charlotte

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Ik ben Charlotte, geboren en getogen in Amsterdam en al jong de wens om verloskundige te worden. In 2011 ben ik afgestudeerd in Maastricht en daarna begonnen bij Poppie. Sinds 2015 ben ik moeder van een dochter Sofie. Het zelf ervaren van een zwangerschap en bevalling was als verloskundige natuurlijk erg bijzonder.

Ik vind het bijzonder om zwangere vrouwen en hun partner te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en geboorte. Het blijft een uitdaging om de zorg te verlenen die het meest dichtbij jullie wensen en behoeften ligt. Het werk is hierdoor veelzijdig en nooit saai!

Charlotte

Verloskundige

Ik ben Charlotte, geboren en getogen in Amsterdam en al...

Lisette

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Ik ben Lisette Kuijken-Walk. Ik ben in 2001 afgestudeerd als verloskundige. Ik ben moeder van Floor (2005) en Cas(2008) en heb een hond (RR) en een hamster.

Ik heb gewerkt bij meerdere verloskundigen praktijken voordat ik gevonden had wat ik graag wilde als verloskundige: Een leuke, gezellige praktijk waar kwaliteit, goede samenwerking en werkplezier voorop staan. Dit heb ik gevonden in verloskundigenpraktijk Poppie.

Ik vind het erg belangrijk dat mensen tevreden zijn en dat ze met een goed en warm gevoel aan onze praktijk terug zullen denken. Dit werk is voor mij meer dan alleen werk. Het is ook mijn passie. Ik geloof erg in de kracht en het kunnen van de vrouw en haar partner mbt zwangerschap en bevallen. Ik vind het belangrijk om samen met de aanstaande ouders te kijken hoe je die kracht wil en kunt gebruiken.

Wat ik ook leuk vind is dat we inmiddels zo veel meer aanbieden dan alleen verloskundige zorg. De aanvulling van de echoscopie en anticonceptie maakt ons werk nog meer uitdagend en levert voor mij bij aan de kwaliteit en service naar onze mensen toe.

Lisette

Verloskundige

Ik ben Lisette Kuijken-Walk. Ik ben in 2001 afgestudeerd als...

Marleen

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Hoi, ik ben Marleen en ben verloskundige in deze mooie praktijk. Ik ben in 2003 afgestudeerd en ben sinds 2006 eigenaar van Poppie. In 2007 ben ik een maatschap aangegaan met Silvia en Lisette. Ik ben trotse moeder van 3 kinderen, 2 zoons en 1 dochter.

Het mooiste van mijn vak is dat geen dag hetzelfde is. Elke vrouw is uniek en daar pas ik mijn werk op aan. Het mogen begeleiden van een zwangere vrouw en haar partner in de zwangerschap, tijdens de bevalling en de periode daarna blijft voor mij heel bijzonder en ervaar ik echt als een eer. Het zien groeien van ouders in hun nieuwe rol en daar ook een aandeel in te hebben geeft mij veel voldoening.

In mijn werk biedt ik persoonlijke aandacht, tijd en kunde. Als het kan met een lach en soms met een traan. ik kan mensen snel op hun gemak stellen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Marleen

Verloskundige

Hoi, ik ben Marleen en ben verloskundige in deze mooie...

Silvia

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Ik ben Silvia en ben een van de verloskundigen van de praktijk. In 2006 afgestudeerd en direct bij Poppie gaan werken. Wat je van mij kunt verwachten is persoonlijke aandacht, tijd, kennis en kunde. Bij Poppie staan we voor kwaliteit en voor een familiaire sfeer. Iets waar ik me helemaal in thuis voel. Ik ben zelf moeder van 2 kinderen en destijds begeleid door mijn collega’s en uit eigen ervaring kan ik zeggen “ er zijn geen betere verloskundigen dan zij”.

Het leukst van mijn werk vind het persoonlijke contact en het laten groeien van vrouwen naar moeders. Hen het vertrouwen in hun eigen kunnen geven. Woorden die mij typeren zijn; warmte, gezelligheid en open. Ik hoop dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij en zal er dan alles aan doen om de zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed mogelijk te begeleiden.

Ik ben super trost op ons team en alles wat we neerzetten. Een compleet pakket rondom zwangerschap en geboorte. Zelfs nu met kraamzorg.

Silvia

Verloskundige

Ik ben Silvia en ben een van de verloskundigen van...

Lia

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Mijn naam Lia Groenhart na meerdere stages te hebben gelopen bij deze praktijk was wel duidelijk dat ik hier graag als verloskundige wilde werken.

Ik ben in 2021 afgestudeerd en toen gelijk bij Poppie gaan werken.  Ik woon samen met mijn vriend en onze hond in Wormerveer.

Lia

Verloskundige

Mijn naam Lia Groenhart na meerdere stages te hebben gelopen...

Judith

Position: Praktijkassistente
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Praktijkassistenten

Ik ben Judith, getrouwd met Jeroen en woonachtig in Beverwijk. Samen hebben wij drie prachtige kinderen; een dochter en twee zonen. Sinds 2014 ben ik werkzaam als praktijkassistente bij Poppie.

Ik vind het erg leuk om met mensen bezig te zijn en te “helpen”. Op de praktijk is geen dag hetzelfde en dat maakt het voor mij een uitdaging om alles vloeiend en vlot te laten verlopen. De combinatie van administratieve werkzaamheden en het persoonlijk contact met zwangeren maakt dat ik hier nog steeds met veel plezier werk! Ik ben er trots op om onderdeel te mogen zijn van dit fijne team.

Tijdens mijn werkdagen op de maandag en dinsdag, neem ik zoveel mogelijk werk tot handen van de verloskundigen, zodat zij zich echt kunnen richten op de zorg voor de cliënten. Jullie kunnen mij dan telefonisch bereiken voor het maken van afspraken en het stellen van vragen. Een groot deel van je vragen kan ik beantwoorden en zo nodig overleg ik met de verloskundige die aanwezig is.

Judith

Praktijkassistente

Ik ben Judith, getrouwd met Jeroen en woonachtig in Beverwijk....

Rianne

Position: Praktijkassistente
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Praktijkassistenten

Mijn naam is Rianne, en net als mijn collega Judith Praktijkassistente bij het gezellige Poppie. Op woensdag, donderdag en vrijdag zit ik achter de balie om u een warm welkom te geven en krijgt u mij aan de telefoon voor al uw vragen. Ik ben trotse mama van een dochter en een zoon en weet ik hoe fijn het is de begeleiding tijdens je zwangerschap en bevalling.

Voor de komst van mijn kinderen ben ik kraamverzorgster geweest en dat met heel veel plezier gedaan. Voor de regelmaat thuis ben ik op andere werkvloeren actief geweest, maar aangezien mijn hart bij kinderen ligt begon het weer te kriebelen. Nu ik bij Poppie op deze manier mijn passie kan volbrengen maakt mij ontzettend blij. Het blijft heel mooi om te zien hoe speciaal het is en blijft om zwanger te mogen zijn !

Rianne

Praktijkassistente

Mijn naam is Rianne, en net als mijn collega Judith...

Marja

Position: Echoscopiste
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Echoscopisten

Hallo, ik ben Marja Schouten. Van oorsprong ben ik radio­diagnostisch laborante met specialisatie echografie.

Sinds 1993 heb ik mij ook gespecialiseerd in de zwangerschapsechografie en sinds 2008 in de 20 weken echo en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Om de 20 weken echo te mogen doen moet je gecertificeerd zijn en er vindt jaarlijks kwaliteitscontrole plaats door het AMC.

Naast mijn werk bij Poppie werk ik ook in het BovenY ziekenhuis en een ander verloskundige praktijk zodat mijn kennis en ervaring goed op peil blijven.

Marja

Echoscopiste

Hallo, ik ben Marja Schouten. Van oorsprong ben ik radio­diagnostisch laborante...

Marga

Categories: Echoscopisten

Mijn naam is Marga Deijle- Visser. Ik woon in Wormer, ben getrouwd en heb inmiddels 3 volwassen kinderen en 1 kleindochter.

Op dinsdag kunnen jullie mij in de echokamer tegenkomen. Hier ga ik oa de 13- en 20 weken echo voor jullie maken. Voor mijn werkzaamheden bij Poppie heb ik ruim 10 jaar in een verloskundig echocentrum in Alkmaar gewerkt. Daarnaast werk ik al ongeveer 30 jaar in het ZMC op de echokamer van de poli gynaecologie/verloskunde.

In mijn vrije tijd rijd ik graag een rondje op mijn racefiets en wandel ik in de bossen. Ook stap ik graag bij mijn man achter de motor om samen te toeren door Europa.

Tot ziens in de echokamer

Marga

Mijn naam is Marga Deijle- Visser. Ik woon in Wormer,...

Naomi

Position: Verloskundig waarneemster
Categories: Verloskundig waarneemsters

Mijn naam is Naomi Dettmer. Ik ben sinds 2021 afgestudeerd als verloskundige en werk sindsdien als waarneemster bij Poppie.

Al sinds klein meisje droom ik van dit mooie beroep en ben ik gefascineerd door de zwangerschap en nieuw leven. Ik vind het heel bijzonder dat ik jullie mag bijstaan tijdens een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen uit het leven. En dat is ook wat ik graag wil doen: rust, veiligheid en vertrouwen bieden in het natuurlijke proces.
Elke zwangerschap, bevalling en kraamperiode is uniek, en dat maakt het werk voor mij juist zo afwisselend en uitdagend.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden!

Naomi

Verloskundig waarneemster

Mijn naam is Naomi Dettmer. Ik ben sinds 2021 afgestudeerd...

Omdat wij goede opleiding van toekomstige verloskundigen erg belangrijk vinden begeleiden wij zo nu en dan studenten van de verloskunde academie.

Beste (aanstaande) ouder(s),

Ik ben Nathalie, 22 jaar en ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding aan de verloskunde academie in Amsterdam. In mijn tweede jaar heb ik al een keer stage gelopen bij Poppie en nu mag ik voor mijn laatste stage van de opleiding hier terugkomen. Vanaf 19 juni tot en met 10 september kunnen jullie mij tegenkomen tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en veel ervaring op te doen. Ik heb er enorm veel zin in!

Mochten jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid dan mogen jullie dit uiteraard altijd aangeven bij mij of een van de verloskundigen.

Tot snel!

Professioneel team

Ons team van 4 verloskundigen en 2 assistenten staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn als ervaren verloskundigen al jaren in de regio aan het werk en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en onderzoeken.

Ons doel is om jou de best mogelijke en complete zorg te leveren, er zorg voor te dragen dat de vrouw zelf de regie houdt en mogelijk te maken dat kinderen de beste start van hun leven krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je ons allemaal leert kennen zodat je een vertrouwd gezicht ziet tijdens je bevalling

Alle zorg onder 1 dak

Bij ons krijg je tijd en aandacht met zorg die bij je past. Je kan bij ons terecht met vragen over zwanger worden, begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Ook voor het bespre­ken, voorschrijven en zelfs plaatsen van anticonceptie kun je bij ons op de praktijk komen.

Omdat wij zelf echoscopisten zijn worden alle echo’s, medisch of op eigen verzoek door de verloskundigen van de praktijk gemaakt. De uitgebreide echo’s bij 13 en 20 weken worden door de Marja Schouten gemaakt. Dit om de kwaliteit te kunnen bewaken. Omdat wij kwaliteit van verloskundigen zorg heel belangrijk vinden scholen wij ons regelmatig bij en staan we ook allemaal ingeschreven in zowel het kwaliteitsregister voor ver­loskundigen als in het echoregister.

Kiezen wat bij jou past

pen

Iedere vrouw is verschillend en iedere zwangerschap is anders. Wij bieden een uitgebreid pakket van verloskundigen zorg wat je samen met ons kunt samenstellen. Naast het reguliere pakket, bieden wij ook één-op-één zorg aan of Centering pregnancy.

Wij bieden informatieavonden aan en hebben uitstekende samenwerking met andere zorgaanbieders. Denk hierbij aan huisartsen, gynaecologen, kraamzorg, haptonomie, coaching, massage, lactatiekundige en nog veel meer. Op deze manier kunnen wij jou begeleiden op de manier die bij jou past.

Poppie 9 maanden zwangerschapsplan

Wij werken via ons zorgplan. Hierin kun je zien welke zorg er op welk moment gegeven wordt. Dit plan kun je vinden op de beschermde omgeving van de website ,waar alleen jij als client van poppie toegang tot hebt. Hier kun je alle informatie  vinden die voor jou van belang is. Je hebt 24 uur per dag toegang tot je eigen dossier middels een app.