Verloskundigenpraktijk Krommenie & Assendelft

Over ons

Over ons

[extpsc id=”1090″]

Omdat wij goede opleiding van toekomstige verloskundigen erg belangrijk vinden begeleiden wij zo nu en dan studenten van de verloskunde academie.

Mijn naam is Nathalie Nolten. Ik ben 19 jaar en tweedejaars verloskundige in opleiding. Vorig jaar ben ik mijn opleiding gestart aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Tot nu toe vind ik de opleiding heel leuk en interessant! Vorig jaar heb ik helaas maar heel kort stage mogen lopen vanwege corona, maar nu kom ik een inhaalslag maken.

Vanaf 7 december mag ik weer stage lopen. De komende 10 weken kun je mij tegenkomen tijdens spreekuren, bevallingen en tijdens kraamvisites. Ik heb er heel veel zin in en het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten, en veel kennis en ervaring op te doen.

Professioneel team

Ons team van 4 verloskundigen en 2 assistenten staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn als ervaren verloskundigen al jaren in de regio aan het werk en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en onderzoeken.

Ons doel is om jou de best mogelijke en complete zorg te leveren, er zorg voor te dragen dat de vrouw zelf de regie houdt en mogelijk te maken dat kinderen de beste start van hun leven krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je ons allemaal leert kennen zodat je een vertrouwd gezicht ziet tijdens je bevalling

Alle zorg onder 1 dak

Bij ons krijg je tijd en aandacht met zorg die bij je past. Je kan bij ons terecht met vragen over zwanger worden, begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Ook voor het bespre­ken, voorschrijven en zelfs plaatsen van anticonceptie kun je bij ons op de praktijk komen.

Omdat wij zelf echoscopisten zijn worden alle echo’s, medisch of op eigen verzoek door de verloskundigen van de praktijk gemaakt. De uitgebreide echo’s bij 13 en 20 weken worden door de Marja Schouten gemaakt. Dit om de kwaliteit te kunnen bewaken. Omdat wij kwaliteit van verloskundigen zorg heel belangrijk vinden scholen wij ons regelmatig bij en staan we ook allemaal ingeschreven in zowel het kwaliteitsregister voor ver­loskundigen als in het echoregister.

Kiezen wat bij jou past

pen

Iedere vrouw is verschillend en iedere zwangerschap is anders. Wij bieden een uitgebreid pakket van verloskundigen zorg wat je samen met ons kunt samenstellen. Naast het reguliere pakket, bieden wij ook één-op-één zorg aan of Centering pregnancy.

Wij bieden informatieavonden aan en hebben uitstekende samenwerking met andere zorgaanbieders. Denk hierbij aan huisartsen, gynaecologen, kraamzorg, haptonomie, coaching, massage, lactatiekundige en nog veel meer. Op deze manier kunnen wij jou begeleiden op de manier die bij jou past.

Poppie 9 maanden zwangerschapsplan

Wij werken via ons zorgplan. Hierin kun je zien welke zorg er op welk moment gegeven wordt. Dit plan kun je vinden op de beschermde omgeving van de website ,waar alleen jij als client van poppie toegang tot hebt. Hier kun je alle informatie  vinden die voor jou van belang is. Je hebt 24 uur per dag toegang tot je eigen dossier middels een app. En desgewenst kun je dit ook nog in de poppie map krijgen.

X