Verloskundigenpraktijk Krommenie & Assendelft

Kinderwens spreekuur

Kinderwens spreekuur

Heb je een kinderwens; zorg dan dat jij en je partner al gezond leven voor de zwangerschap. Het liefst een half jaar voor de bevruchting. Bepaalde stoffen kunnen namelijk al vóór de zwangerschap schadelijk zijn voor de gezondheid van je kindje. Ook de allereerste periode als je net zwanger bent en je het zelfs nog niet weet, is een belangrijke periode voor de gezondheid van je kind. In de eerste weken van de zwangerschap ontwikkelt een baby zich razendsnel. Daarom is het belangrijk om al vóór de zwangerschap gezond te leven.

Als je zwanger wil worden, en je kindje een gezonde start wil geven kan de verloskundige van poppie je daarbij helpen met advies.

Op het kinderwens spreekuur wordt jouw gezondheid en die van je partner in kaart gebracht om te onderzoeken of er mogelijk gezondheidsrisico’s voor de aanstaande moeder of het kind zijn. We vragen je om vooraf aan het kinderwens spreekuur een vragenlijst in te vullen. Die vind je hier.  We verzoeken je deze voor de afspraak te mailen naar info@verloskundigen-poppie.nl
Verder geven we adviezen over levensstijl, brengen je menstruatiecyclus is kaart en als het nodig verwijzen we je naar een specialist.

Nb: wij kunnen niet helpen met zaad-eiceldonatie, draagmoederschap, inseminatie of anderszins kunstmatig tot stand brengen van zwangerschappen