Verloskundigenpraktijk Krommenie & Assendelft

Over ons

Over ons

Charlotte

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Ik ben Charlotte, geboren en getogen in Amsterdam en al jong de wens om verloskundige te worden. In 2011 ben ik afgestudeerd in Maastricht en daarna begonnen bij Poppie. Sinds 2015 ben ik moeder van een dochter Sofie. Het zelf ervaren van een zwangerschap en bevalling was als verloskundige natuurlijk erg bijzonder.

Ik vind het bijzonder om zwangere vrouwen en hun partner te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en geboorte. Het blijft een uitdaging om de zorg te verlenen die het meest dichtbij jullie wensen en behoeften ligt. Het werk is hierdoor veelzijdig en nooit saai!

Charlotte

Verloskundige

Ik ben Charlotte, geboren en getogen in Amsterdam en al...

Lisette

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Ik ben Lisette Kuijken-Walk. Ik ben in 2001 afgestudeerd als verloskundige. Ik ben moeder van Floor (2005) en Cas(2008) en heb een hond (RR) en een hamster.

Ik heb gewerkt bij meerdere verloskundigen praktijken voordat ik gevonden had wat ik graag wilde als verloskundige: Een leuke, gezellige praktijk waar kwaliteit, goede samenwerking en werkplezier voorop staan. Dit heb ik gevonden in verloskundigenpraktijk Poppie.

Ik vind het erg belangrijk dat mensen tevreden zijn en dat ze met een goed en warm gevoel aan onze praktijk terug zullen denken. Dit werk is voor mij meer dan alleen werk. Het is ook mijn passie. Ik geloof erg in de kracht en het kunnen van de vrouw en haar partner mbt zwangerschap en bevallen. Ik vind het belangrijk om samen met de aanstaande ouders te kijken hoe je die kracht wil en kunt gebruiken.

Wat ik ook leuk vind is dat we inmiddels zo veel meer aanbieden dan alleen verloskundige zorg. De aanvulling van de echoscopie en anticonceptie maakt ons werk nog meer uitdagend en levert voor mij bij aan de kwaliteit en service naar onze mensen toe.

Lisette

Verloskundige

Ik ben Lisette Kuijken-Walk. Ik ben in 2001 afgestudeerd als...

Marleen

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Hoi, ik ben Marleen en ben verloskundige in deze mooie praktijk. Ik ben in 2003 afgestudeerd en ben sinds 2006 eigenaar van Poppie. In 2007 ben ik een maatschap aangegaan met Silvia en Lisette. Ik ben trotse moeder van 3 kinderen, 2 zoons en 1 dochter.

Het mooiste van mijn vak is dat geen dag hetzelfde is. Elke vrouw is uniek en daar pas ik mijn werk op aan. Het mogen begeleiden van een zwangere vrouw en haar partner in de zwangerschap, tijdens de bevalling en de periode daarna blijft voor mij heel bijzonder en ervaar ik echt als een eer. Het zien groeien van ouders in hun nieuwe rol en daar ook een aandeel in te hebben geeft mij veel voldoening.

In mijn werk biedt ik persoonlijke aandacht, tijd en kunde. Als het kan met een lach en soms met een traan. ik kan mensen snel op hun gemak stellen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Marleen

Verloskundige

Hoi, ik ben Marleen en ben verloskundige in deze mooie...

Silvia

Position: Verloskundige
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundigen

Ik ben Silvia en ben een van de verloskundigen van de praktijk. In 2006 afgestudeerd en direct bij Poppie gaan werken. Wat je van mij kunt verwachten is persoonlijke aandacht, tijd, kennis en kunde. Bij Poppie staan we voor kwaliteit en voor een familiaire sfeer. Iets waar ik me helemaal in thuis voel. Ik ben zelf moeder van 2 kinderen en destijds begeleid door mijn collega’s en uit eigen ervaring kan ik zeggen “ er zijn geen betere verloskundigen dan zij”.

Het leukst van mijn werk vind het persoonlijke contact en het laten groeien van vrouwen naar moeders. Hen het vertrouwen in hun eigen kunnen geven. Woorden die mij typeren zijn; warmte, gezelligheid en open. Ik hoop dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij en zal er dan alles aan doen om de zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed mogelijk te begeleiden.

Ik ben super trost op ons team en alles wat we neerzetten. Een compleet pakket rondom zwangerschap en geboorte. Zelfs nu met kraamzorg.

Silvia

Verloskundige

Ik ben Silvia en ben een van de verloskundigen van...

Omdat wij goede opleiding van toekomstige verloskundigen erg belangrijk vinden begeleiden wij zo nu en dan studenten van de verloskunde academie.

Professioneel team

Ons team van 4 verloskundigen en 2 assistenten staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn als ervaren verloskundigen al jaren in de regio aan het werk en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en onderzoeken.

Ons doel is om jou de best mogelijke en complete zorg te leveren, er zorg voor te dragen dat de vrouw zelf de regie houdt en mogelijk te maken dat kinderen de beste start van hun leven krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je ons allemaal leert kennen zodat je een vertrouwd gezicht ziet tijdens je bevalling

Alle zorg onder 1 dak

Bij ons krijg je tijd en aandacht met zorg die bij je past. Je kan bij ons terecht met vragen over zwanger worden, begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Ook voor het bespre­ken, voorschrijven en zelfs plaatsen van anticonceptie kun je bij ons op de praktijk komen.

Omdat wij zelf echoscopisten zijn worden alle echo’s, medisch of op eigen verzoek door de verloskundigen van de praktijk gemaakt. De uitgebreide echo’s bij 13 en 20 weken worden door de Marja Schouten gemaakt. Dit om de kwaliteit te kunnen bewaken. Omdat wij kwaliteit van verloskundigen zorg heel belangrijk vinden scholen wij ons regelmatig bij en staan we ook allemaal ingeschreven in zowel het kwaliteitsregister voor ver­loskundigen als in het echoregister.

Kiezen wat bij jou past

pen

Iedere vrouw is verschillend en iedere zwangerschap is anders. Wij bieden een uitgebreid pakket van verloskundigen zorg wat je samen met ons kunt samenstellen. Naast het reguliere pakket, bieden wij ook één-op-één zorg aan of Centering pregnancy.

Wij bieden informatieavonden aan en hebben uitstekende samenwerking met andere zorgaanbieders. Denk hierbij aan huisartsen, gynaecologen, kraamzorg, haptonomie, coaching, massage, lactatiekundige en nog veel meer. Op deze manier kunnen wij jou begeleiden op de manier die bij jou past.

Poppie 9 maanden zwangerschapsplan

Wij werken via ons zorgplan. Hierin kun je zien welke zorg er op welk moment gegeven wordt. Dit plan kun je vinden op de beschermde omgeving van de website ,waar alleen jij als client van poppie toegang tot hebt. Hier kun je alle informatie  vinden die voor jou van belang is. Je hebt 24 uur per dag toegang tot je eigen dossier middels een app. En desgewenst kun je dit ook nog in de poppie map krijgen.

X