Verloskundigenpraktijk Krommenie & Assendelft

Over ons

Over ons

Janine

Position: Verloskundig waarneemster
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Verloskundig waarneemsters

Mijn naam is Janine Vermeulen – Land. Ik ben geboren in Wormer en woon daar nu samen met mijn man Mick. In 2018 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Amsterdam en na een jaar hard werken als verloskundige ben ik in september 2019 zelf moeder geworden van ons zoontje James.

Na een jaar verpleegkunde studeren kwam ik erachter dat ik graag een medisch beroep wilde, maar dat het ziekenhuis zelf niet de plek was voor mij. Verloskunde is heel medisch, maar over het algemeen op een gezonde manier. Dit sprak mij veel meer aan. 
Werken als verloskundige vind ik uitdagend en interessant, omdat iedere bevalling weer anders verloopt en ook niet iedereen dezelfde wensen heeft. Ik vind het heel mooi om deel uit te maken van zo’n bijzondere periode in het leven van (aanstaande) ouders en hoop jullie dan ook zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Poppie is voor mij na twee stages en een zomerperiode fulltime werken een bekende praktijk waar ik graag werk. Ik heb er dan ook veel zin in om na mijn zwangerschapsverlof weer aan de slag te kunnen als vaste waarneemster!

Janine

Verloskundig waarneemster

Mijn naam is Janine Vermeulen – Land. Ik ben geboren...

Omdat wij goede opleiding van toekomstige verloskundigen erg belangrijk vinden begeleiden wij zo nu en dan studenten van de verloskunde academie.

Professioneel team

Ons team van 4 verloskundigen en 2 assistenten staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn als ervaren verloskundigen al jaren in de regio aan het werk en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en onderzoeken.

Ons doel is om jou de best mogelijke en complete zorg te leveren, er zorg voor te dragen dat de vrouw zelf de regie houdt en mogelijk te maken dat kinderen de beste start van hun leven krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je ons allemaal leert kennen zodat je een vertrouwd gezicht ziet tijdens je bevalling

Alle zorg onder 1 dak

Bij ons krijg je tijd en aandacht met zorg die bij je past. Je kan bij ons terecht met vragen over zwanger worden, begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Ook voor het bespre­ken, voorschrijven en zelfs plaatsen van anticonceptie kun je bij ons op de praktijk komen.

Omdat wij zelf echoscopisten zijn worden alle echo’s, medisch of op eigen verzoek door de verloskundigen van de praktijk gemaakt. De uitgebreide echo’s bij 13 en 20 weken worden door de Marja Schouten gemaakt. Dit om de kwaliteit te kunnen bewaken. Omdat wij kwaliteit van verloskundigen zorg heel belangrijk vinden scholen wij ons regelmatig bij en staan we ook allemaal ingeschreven in zowel het kwaliteitsregister voor ver­loskundigen als in het echoregister.

Kiezen wat bij jou past

pen

Iedere vrouw is verschillend en iedere zwangerschap is anders. Wij bieden een uitgebreid pakket van verloskundigen zorg wat je samen met ons kunt samenstellen. Naast het reguliere pakket, bieden wij ook één-op-één zorg aan of Centering pregnancy.

Wij bieden informatieavonden aan en hebben uitstekende samenwerking met andere zorgaanbieders. Denk hierbij aan huisartsen, gynaecologen, kraamzorg, haptonomie, coaching, massage, lactatiekundige en nog veel meer. Op deze manier kunnen wij jou begeleiden op de manier die bij jou past.

Poppie 9 maanden zwangerschapsplan

Wij werken via ons zorgplan. Hierin kun je zien welke zorg er op welk moment gegeven wordt. Dit plan kun je vinden op de beschermde omgeving van de website ,waar alleen jij als client van poppie toegang tot hebt. Hier kun je alle informatie  vinden die voor jou van belang is. Je hebt 24 uur per dag toegang tot je eigen dossier middels een app. En desgewenst kun je dit ook nog in de poppie map krijgen.

X