Verloskundigenpraktijk Krommenie & Assendelft

Over ons

Over ons

Judith

Position: Praktijkassistente
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Praktijkassistenten

Ik ben Judith, getrouwd met Jeroen en woonachtig in Beverwijk. Samen hebben wij drie prachtige kinderen; een dochter en twee zonen. Sinds 2014 ben ik werkzaam als praktijkassistente bij Poppie.

Ik vind het erg leuk om met mensen bezig te zijn en te “helpen”. Op de praktijk is geen dag hetzelfde en dat maakt het voor mij een uitdaging om alles vloeiend en vlot te laten verlopen. De combinatie van administratieve werkzaamheden en het persoonlijk contact met zwangeren maakt dat ik hier nog steeds met veel plezier werk! Ik ben er trots op om onderdeel te mogen zijn van dit fijne team.

Tijdens mijn werkdagen op de maandag en dinsdag, neem ik zoveel mogelijk werk tot handen van de verloskundigen, zodat zij zich echt kunnen richten op de zorg voor de cliënten. Jullie kunnen mij dan telefonisch bereiken voor het maken van afspraken en het stellen van vragen. Een groot deel van je vragen kan ik beantwoorden en zo nodig overleg ik met de verloskundige die aanwezig is.

Judith

Praktijkassistente

Ik ben Judith, getrouwd met Jeroen en woonachtig in Beverwijk....

Rianne

Position: Praktijkassistente
Email: info@verloskundigen-poppie.nl
Categories: Praktijkassistenten

Mijn naam is Rianne, en net als mijn collega Judith Praktijkassistente bij het gezellige Poppie. Op woensdag, donderdag en vrijdag zit ik achter de balie om u een warm welkom te geven en krijgt u mij aan de telefoon voor al uw vragen. Ik ben trotse mama van een dochter en een zoon en weet ik hoe fijn het is de begeleiding tijdens je zwangerschap en bevalling.

Voor de komst van mijn kinderen ben ik kraamverzorgster geweest en dat met heel veel plezier gedaan. Voor de regelmaat thuis ben ik op andere werkvloeren actief geweest, maar aangezien mijn hart bij kinderen ligt begon het weer te kriebelen. Nu ik bij Poppie op deze manier mijn passie kan volbrengen maakt mij ontzettend blij. Het blijft heel mooi om te zien hoe speciaal het is en blijft om zwanger te mogen zijn !

Rianne

Praktijkassistente

Mijn naam is Rianne, en net als mijn collega Judith...

Omdat wij goede opleiding van toekomstige verloskundigen erg belangrijk vinden begeleiden wij zo nu en dan studenten van de verloskunde academie.

Professioneel team

Ons team van 4 verloskundigen en 2 assistenten staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn als ervaren verloskundigen al jaren in de regio aan het werk en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en onderzoeken.

Ons doel is om jou de best mogelijke en complete zorg te leveren, er zorg voor te dragen dat de vrouw zelf de regie houdt en mogelijk te maken dat kinderen de beste start van hun leven krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je ons allemaal leert kennen zodat je een vertrouwd gezicht ziet tijdens je bevalling

Alle zorg onder 1 dak

Bij ons krijg je tijd en aandacht met zorg die bij je past. Je kan bij ons terecht met vragen over zwanger worden, begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Ook voor het bespre­ken, voorschrijven en zelfs plaatsen van anticonceptie kun je bij ons op de praktijk komen.

Omdat wij zelf echoscopisten zijn worden alle echo’s, medisch of op eigen verzoek door de verloskundigen van de praktijk gemaakt. De uitgebreide echo’s bij 13 en 20 weken worden door de Marja Schouten gemaakt. Dit om de kwaliteit te kunnen bewaken. Omdat wij kwaliteit van verloskundigen zorg heel belangrijk vinden scholen wij ons regelmatig bij en staan we ook allemaal ingeschreven in zowel het kwaliteitsregister voor ver­loskundigen als in het echoregister.

Kiezen wat bij jou past

pen

Iedere vrouw is verschillend en iedere zwangerschap is anders. Wij bieden een uitgebreid pakket van verloskundigen zorg wat je samen met ons kunt samenstellen. Naast het reguliere pakket, bieden wij ook één-op-één zorg aan of Centering pregnancy.

Wij bieden informatieavonden aan en hebben uitstekende samenwerking met andere zorgaanbieders. Denk hierbij aan huisartsen, gynaecologen, kraamzorg, haptonomie, coaching, massage, lactatiekundige en nog veel meer. Op deze manier kunnen wij jou begeleiden op de manier die bij jou past.

Poppie 9 maanden zwangerschapsplan

Wij werken via ons zorgplan. Hierin kun je zien welke zorg er op welk moment gegeven wordt. Dit plan kun je vinden op de beschermde omgeving van de website ,waar alleen jij als client van poppie toegang tot hebt. Hier kun je alle informatie  vinden die voor jou van belang is. Je hebt 24 uur per dag toegang tot je eigen dossier middels een app. En desgewenst kun je dit ook nog in de poppie map krijgen.

X